Fotoliu tip Scaun Sunlounger
search
  • Fotoliu tip Scaun Sunlounger
  • Fotoliu tip Scaun Sunlounger
  • Fotoliu tip Scaun Sunlounger

Fotoliu tip Scaun Sunlounger

306,90 RON
Material: Piele ecologica
Culoare: IP-TRQ
PUF-G-S-AR-TRQ
Cantitate

Descriere

Fotoliul "para" este puful cel mai cunoscut si indragit ca forma! Noi i-am spus Sunlounger din intamplare, fiind chiar undeva afara, in bataia razelor soarelui cand ne-am gandit la aceasta denumire. Avantajul major al acestui fotoliu este ca se apropie cel mai mult de forma unui scaun clasic, dar ofera confortul si pozitia unui puf veritabil! Iti ofera sprijin pentru spate, o pozitie care iti permite sa-l asezi langa o masa sau sa stai cu un laptop in brate. 

Dupa un timp de folosire (aproximativ 10 - 14 luni, in conditii de folosire normala), pufii umpluti cu granule de polistiren necesita recompletare cu granule proaspete, intrucat cele vechi, cu timpul se taseaza.


Pentru reumplere, dar si pentru siguranta, am conceput puful Sunlounger cu un buzunar special care se scoate in afara dupa ce deschideti fermoarul!

Apoi, pentru a completa cu granule puful, recomandam sa luati un bidon de 2 L de plastic, sa-l retezati si sa-l folositi drept palnie, precum in pozele de mai jos:


Greutate aproximativa: 2.5 Kg

Disclaimer: Pozele secundare precum si videoclipurile au titlu de prezentare sau rol exemplificativ.

OBSERVATII: Granulele din interiorul fotoliului tau, Pufrelax, se vor tasa in timp, adica isi vor pierde din volum, deci implicit puful tau isi va pierde din volum! De aceea recomandam achizitionarea de granule de polistiren, sub forma de rezerva pentru completarea si aducerea beanbag-ului tau la volumul potrivit, pentru confort optim!

Descriere produs

Fisa tehnica

Dimensiune produs
Mediu

Referinte specifice

ean13
5945889021430

Review-uri

Adauga un review

Fotoliu tip Scaun Sunlounger

Consimțământ pentru cookie-uri